Η χορτόπιτα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές και παραδοσιακές πίτες της ελληνικής μαγειρικής. Για αυτήν εδώ τη συνταγή θα χρειαστείτε ενάμιση κιλό διάφορα χόρτα όπως σπανάκι, αντίδι, παντζάρι, βαλεριάνα και φυσικά αλεύρι και φέτα. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε να βάλετε ότι χόρτα θέλετε και να την φτιάξετε όλο το χρόνο.
1 κιλό καλαμποκάλευρο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας