Αν ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για βραδινό ή και μεσημεριανό, φτιάξτε οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο κις. Τρώγεται όλες τις ώρες, ζεστό ή και κρύο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
1 κούπα μοτσαρέλα
Γι' αυτή τη συνταγή, θα χρειαστεί να αγοράσουμε από τον κρεοπώλη μας μικρές και πολύ λεπτές χοιρινές μπριζόλες, για να ψηθούν γρήγορα.
Αρχικά, πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας να φύγουν αίματα και τυχόν κόκαλα.
Έπειτα, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου ρίχνουμε μπόλικο αλατοπίπερο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν στο γκριλ για περίπου 7-8 λεπτά από κάθε μεριά.
Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε πολύ λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Πασχαλινά κουλουράκια
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Κοτόπουλο με Πιπεριές και Κρέμα Γάλακτος