1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Από mama-katerina, 19 Ιούλιος, 2013

Το ξέρατε ότι το να «ανοίξετε» σπιτικό φύλλο είναι πανεύκολο; Δε στοιχίζει ακριβά και μπορείτε να το φτιάξετε πολύ γρήγορα με αυτήν τη συνταγή.

Από mama-katerina, 15 Δεκέμβριος, 2009

Η πάστα ελιάς συνοδεύει κάθε τραπέζι σαν ορεκτικό. Σερβίρεται σκέτο και συνοδεύεται απο ψωμάκι, κριτσίνια, κρακεράκια κτλ.

Από eleni, 30 Σεπτέμβριος, 2009

Αυτή η σάλτσα γιαουρτιού, ή σως (sauce) όπως την αποκαλούμε συχνά, μπορεί να συνοδέψει κάθε λογής μπουφέ κρεατικών ή μπουφέ με finger food. Επίσης, μπορούμε να τη σερβίρουμε στη μέση του τραπεζιού κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Οι νέες συνταγές μας