Το Εκμέκ Κανταΐφι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά αλλά και φημισμένα επιδόρπια της ελληνικής κουζίνας. Ενα σιροπιασμένο γλυκό που συνδυάζει το φύλλο καταΐφι με στρώσεις κρέμας και σαντιγί και φυστίκι ή αμύγδαλο από πάνω. Ειναι απλά ένα όνειρο και σχετικά εύκολο να το φτιάξουμε. Αυτή εδώ είναι η κλασική, σπιτική συνταγή για εκμέκ κανταϊφι.
1 κουταλιά ζάχαρη για τη σαντιγί
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Τραχανάς σούπα με φέτα
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Θρεπτική κοτόσουπα, ιδανική για το κρυολόγημα
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Μηλόπιτα με κρέμα, η πιο ωραία που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;