1 ποτήρι κρέμα γάλακτος

Από dimitris, 8 Μάιος, 2010

Γι' αυτή τη συνταγή, θα χρειαστεί να αγοράσουμε από τον κρεοπώλη μας μικρές και πολύ λεπτές χοιρινές μπριζόλες, για να ψηθούν γρήγορα.

Αρχικά, πλένουμε καλά τις μπριζόλες μας να φύγουν αίματα και τυχόν κόκαλα.

Έπειτα, τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ένα ταψί, όπου ρίχνουμε μπόλικο αλατοπίπερο.

Προθερμαίνουμε το φούρνο και βάζουμε τις μπριζόλες να ψηθούν στο γκριλ για περίπου 7-8 λεπτά από κάθε μεριά.

Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε πολύ λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι.

Από eleni, 4 Σεπτέμβριος, 2009

Μια διαφορετική συνταγή για παστίτσιο, αυτή τη φορά με σπανάκι. Δοκιμάστε την.

Οι νέες συνταγές μας