Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.
14 γαρύφαλλα
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Χοιρινό στο φούρνο με πατάτες, της γιαγιάς Ελένης
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Τραχανάς σούπα με φέτα
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;
Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές, κρέμα, σαντιγί και κεράσια
Η πιο νόστιμη και απλή τάρτα με βερίκοκα
Ρεβίθια με πιπεριές στον φούρνο, απλά τέλεια!