2 κιλά αλεύρι

Από Ρεμί, 11 Δεκ 2020

Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για Χριστόψωμο, που φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Το Χριστόψωμο είναι στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!

Από mama-katerina, 16 Δεκ 2013

Τα μελομακάρονα ή αλλιώς φοινίκια είναι το παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα των Χριστουγέννων. Αυτή συνταγή είναι πολύ εύκολη, δοκιμασμένη και το αποτέλεσμα αρέσει σε όλους..

Οι νέες συνταγές μας