Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για Χριστόψωμο, που φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Το Χριστόψωμο είναι στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!
2 κιλά αλεύρι
Τα μελομακάρονα ή αλλιώς φοινίκια είναι το παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα των Χριστουγέννων. Αυτή συνταγή είναι πολύ εύκολη, δοκιμασμένη και το αποτέλεσμα αρέσει σε όλους..
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Πασχαλινά κουλουράκια
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης