2 κιλά αλεύρι

Από Ρεμί, 11 Δεκέμβριος, 2020

Το χριστόψωμο φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Είναι συνήθως στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!

Από mama-katerina, 16 Δεκέμβριος, 2013

Τα μελομακάρονα ή αλλιώς φοινίκια είναι το παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα των Χριστουγέννων. Αυτή συνταγή είναι πολύ εύκολη, δοκιμασμένη και το αποτέλεσμα αρέσει σε όλους..

Οι νέες συνταγές μας