Οι κολοκυθοανθοί είναι τα άνθη των κολοκυθιών. Τους βρίσκουμε σε λαϊκές, μανάβικα κλπ όταν είναι η εποχή τους. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας τους λένε και κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοκορφάδες και φυσικά υπάρχουν δεκάδες συνταγές για να τους μαγειρέψετε. Εδώ θα δούμε μια συνταγή για γεμιστούς κολοκυθοανθούς με αυγό και φέτα, σκέτη μούρλια. Προσοχή: Διαλέγουμε κολοκύθια με όσο μεγαλύτερο άνθος μπορούμε.
20 κολοκυθοανθοι μεγάλοι (20 φρέσκα κολοκύθια με τον ανθό τους)
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Παγωτό φιστίκι, η καλύτερη συνταγή που έχετε δοκιμάσει
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Πασχαλινά κουλουράκια
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Γιουβαρλάκια, η συνταγή της γιαγιάς Ελένης