Μια συνταγή που μας παραπέμπει σε καλοκαίρι και θάλασσα. Σπαγγέτι α λα μαρινάρα. Ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή κατεψυγμένα θαλασσινά. Γίνεται εξίσου νόστιμο!
200 γρ. μύδια
H παέγια ή αλλιώς παέλια είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που πρωτοεμφανίστηκε στην Albufera (περιοχή της Valencia) και το όνομα της το οφείλει στο σκεύος που γίνεται. Φτιάχνεται με διάφορους τρόπους και παραλλαγές και είναι πραγματικά πεντανόστιμη. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με κοτόπουλο, μύδια και γαρίδες. Ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και σε περιόδους νηστείας.
Μπορεί η νηστεία να είναι δύσκολη, γιατί δεν μπορούμε να φάμε όλα τα αγαπημένα μας φαγητά, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε γεύματα, που θα είναι εξίσου γευστικά και νόστιμα; Αυτή εδώ η συνταγή για ριζότο θαλασσινών, εγγυάται ένα γευστικό ταξίδι, που θα αγαπήσει κάθε λάτρης των θαλασσινών.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μαγιονέζα χωρίς αυγά: σπιτική συνταγή, ελαφριά και υπέροχη
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Πασχαλινά κουλουράκια
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα