Οι μάντολες είναι χειροποίητο γλυκό της Κεφαλλονιάς, με πρώτη ύλη τα αμύγδαλα, που καβουρδίζονται με ζάχαρη ή μέλι, κανέλα και αποκτούν μια ασύγκριτη καραμελωμένη γεύση.
250 γρ. αμύγδαλα (καθαρισμένα)
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Ρεβιθοκεφτέδες, η συνταγή από τη Σίφνο
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Ταλιατέλες Σισιλιέν, η ιταλική συνταγή για καλοφαγάδες
Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι!
Κουλουράκια κανέλας τραγανά με κόκκινο κρασί
Μπιφτέκια Κοτόπουλου Για Δίαιτα, Πεντανόστιμα