Οι μάντολες είναι χειροποίητο γλυκό της Κεφαλλονιάς, με πρώτη ύλη τα αμύγδαλα, που καβουρδίζονται με ζάχαρη ή μέλι, κανέλα και αποκτούν μια ασύγκριτη καραμελωμένη γεύση.
250 γρ. αμύγδαλα (καθαρισμένα)
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Κρέπες με ζαμπόν και τυρί, οι πιο νόστιμες
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σφουγγάτο Μυτιλήνης
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Κρέπες με μανιτάρια, ζαμπόν και κεφαλογραβιέρα, απλά μοναδικές!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Ρολάκια με μπέικον και τυρί πανεύκολα και πεντανόστιμα
Muffins αλμυρά και αφράτα!
Χριστουγεννιάτικη τούρτα με καρύδα