Ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι η αποθέωση της απλότητας, αλλά και παράδειγμα ότι με άπλα και συνηθισμένα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τόσο ιδιαίτερο και νόστιμο στην γεύση. Ως γνωστόν, ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του την 25 Μαρτίου, αλλά οι Έλληνες τρώμε αυτό το πιάτο και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η συνταγή είναι πολύ απλή. Είπα ότι θα γλύφετε τα δάκτυλα σας;
¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Πασχαλινά κουλουράκια
Σκαλτσούνια νηστίσιμα