Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!
4 κλωστούλες κρόκο Κοζάνης
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πασχαλινά κουλουράκια
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Τσουρέκι, η κλασική συνταγή
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Νηστίσιμη σπανακόπιτα