Οι δίπλες είναι παραδοσιακό ελληνικό γλυκό, που συνηθίζεται να το φτιάχνουμε τα Χριστούγεννα αν και προσωπικά μ’αρέσει να φτιάχνω δίπλες κάθε εποχή, μια και είναι πολύ εύκολες.
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Λαχανοντολμάδες της γιαγιάς
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Μοναδικά και γευστικά καλτσούνια Ιεράπετρας
Ρολάκια με μπέικον και τυρί πανεύκολα και πεντανόστιμα
Muffins αλμυρά και αφράτα!
Κρέπες με ζαμπόν και τυρί, οι πιο νόστιμες