Η μουσταλευριά γίνεται το Σεπτέμβρη, το μήνα που πατιούνται τα σταφύλια, για να γίνει το κρασί. Ο μούστος, είναι αγίνωτο κρασί, ο αζύμωτος δηλαδή χυμός των σταφυλιών. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή. Θα σας προσφέρει μια μοναδική γεύση και βελούδινη υφή.
85 γρ. αλεύρι
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά κουλουράκια
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα