Η χορτόπιτα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές και παραδοσιακές πίτες της ελληνικής μαγειρικής. Για αυτήν εδώ τη συνταγή θα χρειαστείτε ενάμιση κιλό διάφορα χόρτα όπως σπανάκι, αντίδι, παντζάρι, βαλεριάνα και φυσικά αλεύρι και φέτα. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε να βάλετε ότι χόρτα θέλετε και να την φτιάξετε όλο το χρόνο.
Ενάμιση κιλό κιλά διάφορα χόρτα
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Πασχαλινά κουλουράκια
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Γαύρος λαδορίγανη στο φούρνο, πανεύκολος
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή