Όταν μαγειρεύεται η γαλοπούλα συνήθως χρειάζεται γύρω στη μισή ώρα για να «ξεκουραστεί» σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, μπορείτε να φτιάξετε μια εύκολη σάλτσα από τα υγρά που έχετε μαζέψει στο ταψάκι της.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα σε όλα τα ψητά σας.
Μισό φλ. υγρό
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή
Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Οι πιο εύκολες συνταγές για γρήγορο φαγητό
Μάντολες (κεφαλονίτικες)
Αρνί στη σούβλα, βήμα προς βήμα
Μπιφτέκια μυρωδάτα, η βασική συνταγή για καλοφαγάδες!