μισό ματσάκι μαϊντανό

Από Ρεμί, 8 Απρ 2020

Μια συνταγή για «καλοφαγάδες». Λαχανοντολμάδες με θεϊκή και πλούσια γεύση. Από τα πιο αγαπημένα φαγητά του χειμώνα και όχι μόνο. Ακολουθήστε αυτή την συνταγή και θα μας θυμηθείτε.

Από Ρεμί, 28 Φεβ 2020

Μια εύκολη συνταγή, άκρως απολαυστική. Πεντανόστιμα κεμπάπ με σπιτικές πίτες. Τόσο απολαυστικό γεύμα που σίγουρα δεν θα χορταίνετε και θα θέλετε κι άλλο. Ετοιμάστε τα και καλέστε τους φίλους σας για κυριακάτικο τραπέζι.

Από Ρεμί, 6 Δεκ 2019

Μια συνταγή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Τα πεντανόστιμα χορτοκεφτεδάκια θα σας καταπλήξουν. Γρήγορα, εύκολα και πάνω από όλα γευστικά. Ιδανική επιλογή για όσους αποφεύγουν το κρέας.

Από litsa, 22 Οκτ 2019

Χρειάζεστε μια συνταγή, για μια πιο ιδιαίτερη μέρα, που θα κάνει το τραπέζι σας να ξεχωρίσει από τα συνηθισμένα; Λοιπόν, σας έχω την λύση. Αυτή εδώ η συνταγή για ψάρια α λα σπετσιώτα είναι αυτό που ψάχνετε! Μια εύκολη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή συνταγή που θα συνεπάρει κάθε λάτρη ψαρικών και όχι μόνο. Μην σας ξεγελάει το όνομα, αυτή η συνταγή μαγειρεύεται σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Από Μαρακι, 17 Οκτ 2019

Αυτή εδώ η συνταγή για κανελόνια με κιμά είναι καταπληκτική, γιατί «παντρεύει» με έναν γευστικότατο τρόπο τα ζυμαρικά, το κρέας και τα τυριά. Τα κανελόνια με κιμά δεν είναι και τόσο βαριά, αλλά προσέξτε γιατί είναι αρκετά παχυντικά και το αποτέλεσμα στο πιάτο σας θα είναι τόσο εθιστικό που θα θέλετε κι άλλο... Γι' αυτό, μια μερίδα φτάνει!

Από mama-katerina, 25 Ιαν 2018

Η χορτόπιτα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές και παραδοσιακές πίτες της ελληνικής μαγειρικής. Για αυτήν εδώ τη συνταγή θα χρειαστείτε ενάμιση κιλό διάφορα χόρτα όπως σπανάκι, αντίδι, παντζάρι, βαλεριάνα και φυσικά αλεύρι και φέτα. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε να βάλετε ότι χόρτα θέλετε και να την φτιάξετε όλο το χρόνο.

Από giagia-eleni, 28 Αυγ 2009

Μια πολύ καλή συνταγή για κοτόπουλο με χυλοπίτες στο φούρνο, μαγειρεμένο με τον παραδοσιακό τρόπο. Αν μπορείτε να βρείτε και χωριάτικες χυλοπίτες, ακόμα καλύτερα, θα το ευχαριστηθείτε!

Οι νέες συνταγές μας