πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Από mama-katerina, 8 Οκτώβριος, 2018

Oι αγκινάρες είναι πολυετή λαχανικά, πολύ νόστιμα αλλά και ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία μας. Πρέπει να τις έχουμε στη διατροφή μας γιατί έχουν λίγες θερμίδες και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Δηλαδή είναι ότι πρέπει για δίατα. Οι αρχαίοι τις χρησιμοποιούσαν και θεραπευτικά για τα πεπτικά προβλήματα. Εδώ όμως θα δούμε μια συνταγή πιο... μερακλίδικη για αγκινάρες γεμιστές με κιμά!

Από mama-katerina, 4 Ιούνιος, 2018

Το κοτόπουλο είναι αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους, ειδικά στο φούρνο. Να μια συνταγή για να κάνετε το κοτόπουλό σας τραγανό με λεμονάτη σάλτσα κρασιού. Το εστραγκόν με το σκόρδο στη γέμιση προσθέτει στο κοτόπουλο ένα ξεχωριστό άρωμα και απίστευτη γεύση. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες τηγανιτές ή με πιλάφι.

Από ALEXANDRA, 23 Ιανουάριος, 2014

Μια πολύ ωραία συνταγή για ψάρι με σέλινο. Εδώ χρησιμοποιούμε ροφό, αλλά μπορείτε εύκολα να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο, μεγάλο ψάρι όπως σφυρίδες, στήρες, λαβράκια.

Από dimitris, 2 Απρίλιος, 2010

Το κοκορέτσι είναι παραδοσιακό έδεσμα που το βρίσκουμε σε όλες τις καλές ταβέρνες και ψητοπωλεία, ενώ συχνά οι μερακλήδες το έφτιαχνα στα σπίτια του για το Πάσχα. Πώς όμως ετοιμάζεται το κοκορέτσι; Δείτε τη "συνταγή"!

Οι νέες συνταγές μας