1 κ.γλ. άνηθο

Από Ρεμί, 30 Μαρ 2023

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη γεύση και τις μυρωδιές αυτού του ογκρατέν! Με πατάτες και αγκινάρες γίνεται απλά θεσπέσιο. Ένα νόστιμο, υγιεινό και θρεπιτκό φαγητό. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε.

Από Ρεμί, 17 Νοε 2022

Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 8 Μάιος 2021

Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε. Πεντανόστιμο κατσικάκι λεμονάτο με μελιτζάνες. Ένας διαφορετικός τρόπος για να φτιάξετε το κατσικάκι την Κυριακή του Πάσχα. Ο συνδυασμός του κρέατος με την μελιτζάνα, κάνει την διαφορά. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Οι νέες συνταγές μας