Η συνταγή που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα υπέροχα κολοκυθομπούρεκα και θα μας θυμηθείτε. Γλυκά η αλμυρά είναι εξίσου πεντανόστιμα. Απολαύστε τα κάθε ώρα της ημέρας!
1 κ.γλ. δεντρολίβανο
Το Osso Buco, που στα Ιταλικά σημαίνει «κόκκαλο με τρύπα» είναι σπεσιαλιτέ της Λομβαρδίας, αποτελούμενο από κοκκινιστό μοσχαρίσιο μπούτι με λαχανικά, λευκό κρασί και ζωμό. Χρειάζεται λίγο κόπο αλλά η γεύση του θα σας ανταμείψει. Απλά μοναδικό!
Με αυτή τη συνταγή θα γλύφετε τα δάχτυλα σας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το πεντανόστιμο μοσχάρι εξοχής με βότανα και κρασί. Τρυφερό και γευστικότατο. Συνοδεύεται τέλεια με ρύζι ή πατάτες.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Σάλτσα σοκολάτας
Πασχαλινά κουλουράκια
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!