1 κρεμμύδι μεγάλο

Από litsa, 14 Μάιος, 2020

Η παέγια είναι κάτι σαν εθνικό φαγητό στην Ισπανία. Όμως κάθε τόπος έχει τη δική του παραλλαγή. Αυτή εδώ η συνταγή προέρχεται από τη Βαλένθια και είναι ουσιαστικά ένα πιλάφι με σαφράν και πολλά χρώματα κι αρώματα. Είναι λίγο προσαρμοσμένη στα μέτρα μας, αλλά όπως κάθε παέγια, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας. Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!

Από Μαρακι, 16 Οκτώβριος, 2019

Αυτή εδώ η είναι η συνταγή μου για χοίρινο φρικασέ. Είναι σπιτική συνταγή, όπως τα φαγητά της μαμάς, που είναι πάντα νόστιμα και ιδιαίτερα. Ένα φαγητό που το άρωμα του και μόνο είναι μεθυστικό και μας παροτρύνει να το δοκιμάσουμε αλλά και να πάρουμε και δεύτερο πιάτο!  Αυτό το χοίρινο θα σας ξετρελάνει.

Από dimitris, 21 Αύγουστος, 2017

Το ρολό κιμά είναι μία από τις πιο οικογενειακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Οι περισσότεροι το τρώγαμε από τα χεράκια της μαμάς ή της γιαγιάς και γλύφαμε και τα δάχτυλά μας. Είναι γευστικότατο, πολύ θρεπτικό φαγητό και δίνει τη δυνατότητα για πειραματισμούς με τη γέμιση του. Εδώ θα γεμίσουμε το ρολό μας με τον παραδοσιακό τρόπο: με 4 αυγά, αλλά θα προσθέσουμε και λίγο τυράκι και ζαμπονάκι. Άλλοι φτιάχνουν το ρολό κιμά με γέμιση καρότου ή/και μπέικον. Όρεξη να υπάρχει...

Οι νέες συνταγές μας