Το πιάτο πήρε το όνομά του από ένα από τα μέλη της σημαντικής οικογένειας Στρόγκανοφ. Από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα είναι πολύ δημοφιλές, με αρκετές διαφοροποιησεις από την αρχική συνταγή. Τα βασικά υλικά είναι το κρέας, κρεμμύδι, μανιτάρια και η κρεμώδης σάλτσα. Οι κεφτέδες στρόγγανοφ σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Δοκιμάστε τους!
1 κ.σ. βασιλικός
Η συνταγή που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή. Νόστιμη ομελέτα με ζαμπόν και σάλτσα γλυκιάς πιπέριάς. Χορταστική και άκρως γευστική. Θα θέλετε σίγουρα να την ξαναφτιάξετε!
Αυτή εδώ η συνταγή είναι για ένα συνοδευτικό αγαπητό και νόστιμο, που μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι. Μους τυριών, ένα συνοδευτικό που είναι εύκολο να το φτιάξουμε και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλές και διάφορες ακόμα συνταγές. Θα την λατρέψετε!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πασχαλινά κουλουράκια
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης