Οι κολοκυθοανθοί είναι τα άνθη των κολοκυθιών. Τους βρίσκουμε σε λαϊκές, μανάβικα κλπ όταν είναι η εποχή τους. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας τους λένε και κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοκορφάδες και φυσικά υπάρχουν δεκάδες συνταγές για να τους μαγειρέψετε. Εδώ θα δούμε μια συνταγή για γεμιστούς κολοκυθοανθούς με αυγό και φέτα, σκέτη μούρλια. Προσοχή: Διαλέγουμε κολοκύθια με όσο μεγαλύτερο άνθος μπορούμε.
100 γραμάρια κεφαλογραβιέρα τριμμένη
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Πασχαλινά κουλουράκια
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή