Η συνταγή μου για marzipan. Το marzipan (ή αμυγδαλόπαστα) χρησιμοποιείται πολύ σε τούρτες, γλυκάκια σαν επικάλυψη ή σε μορφή μικρού γλυκού, σκέτο ή περιχυμένο με σοκολάτα ή ζάχαρη άχνη.
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Το πιο εύκολο κέικ που έχετε φτιάξει ποτέ!
Τραχανάς σούπα με φέτα
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Ντολμαδάκια γιαλαντζί, με την παραδοσιακή συνταγή
Πατατοκεφτέδες, γρήγοροι και νόστιμοι!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Νόστιμο μπρόκολο σουφλέ με μπεσαμέλ
Φασολάκια με κολοκυθοκορφάδες
- Κοτόπουλο «ντολμάς», σκέτη νοστιμιά!
- Ιταλικό ριζότο Mantecato με σαφράν και λαχανικά
- Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά Orecchiette με κρέμα κουκουνάρι
- Νόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου με σκόρδο και εστραγκόν
- Πένες με μανιτάρια porcini, η συνταγή από την Ιταλία!
- Νόστιμο μοσχαρίσιο φιλέτο au poivre, η συνταγή από τη Γαλλία!