H παέγια ή αλλιώς παέλια είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που πρωτοεμφανίστηκε στην Albufera (περιοχή της Valencia) και το όνομα της το οφείλει στο σκεύος που γίνεται. Φτιάχνεται με διάφορους τρόπους και παραλλαγές και είναι πραγματικά πεντανόστιμη. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με κοτόπουλο, μύδια και γαρίδες. Ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και σε περιόδους νηστείας.
180 γρ. ζωμό κρέατος
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή