Μια συνταγή που αν τη δοκιμάστε μια φορά, θα θέλετε να τη φτιάχνετε συνέχεια. Κρεμμύδια με φρέσκα μυρωδικά και κρασί. Ένας νόστιμος μεζές που μπορείτε να απολαύσετε κάθε εποχή. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε.
2 φλ. κρασί
Το χριστόψωμο φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Είναι συνήθως στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Τραχανάς σούπα με φέτα
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Τα ντολμαδάκια με κιμά της μαμάς
Χοιρινό στη γάστρα με πατάτες, γιορτινό λουκούμι!
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Ντολμαδάκια γιαλαντζί, με την παραδοσιακή συνταγή