2 φλ. κρασί

Από Ρεμί, 8 Ιούνιος, 2021

Μια συνταγή που αν τη δοκιμάστε μια φορά, θα θέλετε να τη φτιάχνετε συνέχεια. Κρεμμύδια με φρέσκα μυρωδικά και κρασί. Ένας νόστιμος μεζές που μπορείτε να απολαύσετε κάθε εποχή. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε.

Από Ρεμί, 11 Δεκέμβριος, 2020

Το χριστόψωμο φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Είναι συνήθως στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!

Οι νέες συνταγές μας