Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για Χριστόψωμο, που φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Το Χριστόψωμο είναι στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!
2 κ.σ. κανελογαρύφαλλα
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Πασχαλινά κουλουράκια
Μαγιονέζα χωρίς αυγά: σπιτική συνταγή, ελαφριά και υπέροχη
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πιπεριές γεμιστές με μελιτζάνα, σκέτη απόλαυση!