Αν θέλετε να φτιάξετε ζεστό ψωμί στο σπίτι να απολαύσετε, εδώ σας έχουμε τη συνταγή για το παραδοσιακό κρητικό ψωμί όπου ανακατώνουν αλεύρια από στάρι, ολικής αλλά και ρεβυθάλευρο. Θέλει αρκετή προετοιμασία από το προηγούμενο βραδυ, λόγω των ρεβυθιών που πρέπει να μπουν στο νερό για ώρες, αλλά τελικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει σίγουρα! Κι αν ξέρετε το μυστικό που θα σας πούμε παρακάτω, η ίδια σχεδόν συνταγή δίνει το παραδοσιακό επτάζυμο που έφτιαχναν παλιότερα στην Κρήτη!
200 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
Συνταγές για παιδιά
Συνταγές με κοτόπουλο
Νηστίσιμα φαγητά
Παραδοσιακές συνταγές
Συνταγές με θαλασσινά
Συνταγές με κρέας
Συνταγές με ζυμαρικά
Συνταγες για σούπες
Συνταγές για σαλάτες
Συνταγές για κέικ
Συνταγές για ορεκτικά
Συνταγές για γλυκά
Συνταγές διαίτης
Εύκολες συνταγές
Συνταγες για μπουφε
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φάβα Σαντορίνης, η κλασική εύκολη συνταγή
Ρατατούι στο φούρνο, η αυθεντική πεντανόστιμη συνταγή για ένα πιάτο οπτασία χρωμάτων
Το πιο εύκολο κέικ που έχετε φτιάξει ποτέ!
Kανελόνια με κιμά, αγαπημένη συνταγή!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Τραχανάς σούπα με φέτα
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Αυγοφέτες, εύκολες, στο τηγάνι ή στο φούρνο