λίγο ξύδι

Από stevi, 24 Νοέμβριος, 2020

Η γιαγιά μας στο Πλαίσιο Φιλιατών (Θεσπρωτία) έφτιαχνε μια συνταγή που πολύ την αγαπάμε. Συχνά πυκνά την κάνουμε στο σπίτι, την τρώμε μικρή μεγάλοι και τη μνημονεύουμε. Σήμερα, λοιπόν, έφτιαξα το λεγόμενο «σύβρασμα» κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Στην ουσία είναι κεφτεδάκια στο φούρνο με χορταρικά.

Υλικά Συνταγής

Για τα κεφτεδάκια:

Από eleni, 17 Νοέμβριος, 2017

Αυτή είναι η συνταγή μου για την παραδοσιακή σκορδαλιά, ένα από τα πιο γνωστά ορεκτικά μας. Συνδυασμένη στο μυαλό μας με την 25η Μαρτίου όπου ο περισσότερος κόσμος την καταναλώνει μαζί με μπακαλιάρο!

Από stevi, 31 Αύγουστος, 2017

Αυτό η συνταγή για ντιπ είναι εύκολη, γρήγορη και δίνει μια σάλτσα (ή αλοιφή όπως λένε στη Βόρεια Ελλάδα) που θα λατρέψουν ακόμη και οι πιο δύσκολοι κριτές: τα παιδιά! Ότι και να λέμε, η σάλτσα (η κάθε σάλτσα) δίνει γεύση στη ζωή μας και απογειώνει κάθε φαγητό. Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθούμε κι εμείς και με αυτή τη συνταγή για σούπερ ντιπ.

Από giagia-eleni, 27 Αύγουστος, 2010

Αυτή εδώ είναι μια πολύ ελαφριά και πολύ γευστική συνταγή για κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού. Εγώ δοκίμασα με ρύζι μπασμάτι, που είναι πιο αρωματικό αλλά και με απλό ρύζι πάλι τέλειο θα είναι!

Οι νέες συνταγές μας