Αν ψάχνετε μια ωραία και παραδοσιακή συνταγή για ομελέτα, εδώ είστε. Η Φρουτάλια (ή αλλιώς φουρτάλια) είναι μια «πλούσια» ομελέτα με γραβιέρα, μπέικον, λουκάνικο και πατατούλες που φτιάχνουν στην Άνδρο μας και φημίζεται για τη νοστιμιά της. Μιλάμε για μια πολύ αφράτη, απείρως μοσχομυριστή και φυσικά χορταστική ομελέτα. Με λίγα λόγια, απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε τη φρουτάλια στο σπίτι και σίγουρα θα την αγαπήσετε.
Μισό ματσ. δυόσμο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά κουλουράκια
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Τσουρέκι, η κλασική συνταγή