Μισό ποτ. νερό

Από Ρεμί, 31 Ιαν 2023

Το σφουγγάτο μας παραπέμπει στις υπέροχες νησιώτικες ομελέτες. Στη Χίο, όπως και σε κάποια άλλα νησιά, σφουγγάτα λένε αυτά τα τηγανητά «κεφτεδάκια». Η συγκεκριμένη συνταγή έχει ως βάση το μάλαθρο και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Σερβίρετε τα ως μεζέ για ούζο η τσίπουρο και θα μας θυμηθείτε!

Από Ρεμί, 5 Ιουλ 2022

Ένα αντιπροσωπευτικό πιάτο της Τούρκικης κουζίνας. Το Χιουνκιάρ μπεγιεντί στα τούρκικα σημαίνει “όπως αρέσει στον σουλτάνο”, υποδηλώνοντας την αξεπέραστη νοστιμιά και την βασιλική του εμφάνιση. Φτιάχνεται εύκολα και υπόσχεται ανεπανάληπτη γεύση. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

Από Ρεμί, 24 Μάιος 2022

Η πιο νόστιμη συνταγή για ζυμαρικά! Δοκιμάστε πάση θυσία τα μοναδικά λαζάνια Borgataler και θα γλύφετε τα δάχτυλα σας. Το Borgataler ταιριάζει ιδανικά στην μπεσαμέλ, γιατί έχει την υφή του μαλακού τυριού που λιώνει υπέροχα. Θα σας αφήσει άφωνους!

Οι νέες συνταγές μας