Αυτή είναι μια πολύ ωραία συνταγή για Χριστόψωμο, που φτιάχνεται παραδοσιακά στην Ελλάδα, 2 με 3 ημέρες προ των Χριστουγέννων. Το Χριστόψωμο είναι στρογγυλό και στην επάνω επιφάνεια του έχει σχεδιασμένο ένα σταυρό. Απαραίτητο σε κάθε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε να το φτιάξετε, είναι απλά τέλειο!
130 γρ. μαγιά
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Ηπειρώτικη κολοκυθόπιτα, χωρίς φύλλο, που θα σας ξετρελάνει!
Socca ή Farinata: Το αλλιώτικο ψωμί χωρίς γλουτένη και χωρίς ζύμωμα!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Εύκολη σοκολατόπιτα, σκέτη κόλαση!