Η συνταγή που κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτά τα μανιτάρια, πήραν το όνομα τους από τον σπουδαίο Γάλλο ποιητή Γκιγιώμ Απολλιναίρ. Είναι ο ορισμός της νοστιμιάς! Έχουν βαθύ πορτοκαλί χρώμα και για καλή μας τύχη ευδοκιμούν και στην Ελλάδα. Εμφανίζονται το φθινόπωρο, από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο, σε μέρες με ηλιοφάνεια μετά από βροχή. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όποιο άλλο είδος θέλετε. Φτιάχνονται εύκολα, γρήγορα και αξίζει να τα δοκιμάσετε!
2 κιλά μανιτάρια
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά