Βίδες pesto για φοιτητές

Υλικά συνταγής

Βράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι. Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για περίπου 10' & έπειτα σουρώνετε.

Στη κατσαρόλα που ζεσταίνεται σε μέτρια φωτιά ρίχνετε 1 βαζάκι σάλτσα pesto της barilla & ανακατεύετε για 5'. Έπειτα ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο & ανακατεύετε για άλλα 5'.

Οι βίδες είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

*Καλή σας όρεξη !!*

Βαθμολογία: 
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Μερίδες: 
Βασικά υλικά: 
Είδος Κουζίνας: 
Κατηγορία συνταγής: 


Βρείτε τις συνταγές μας παντού