1 φύλλο σφολιάτας

Από Ρεμί, 26 Φεβ 2024

Μια συνταγή, που αν τη φτιάξετε θα εισπράξετε πολλά συγχαρητήρια. Ψαρονέφρι Wellington σε σφολιάτα, του ονείρου! Η συνταγή προερχόταν αρχικά από τη Γαλλία και ήταν για αιώνες γνωστή με το όνομα filet de bœuf en croûte. Οι Βρετανοί την προτιμούσαν ιδιαίτερα και την μετονόμασαν σε φιλέτο Γουέλινγκτον, για να θυμίζουν εμμέσως ποιος νίκησε στο Βατερλώ. Ένα πιάτο πεντανόστιμο, σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό. Ιδανικό για τα γιορτινά τραπέζια και όχι μόνο. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!

Από Ρεμί, 9 Ιαν 2023

Η Tart Tatin είναι μια γαλλική τάρτα παγκοσμίου φήμης, που λέγεται ότι φτιάχτηκε «κατά λάθος» τη δεκαετία του 1880 στο ξενοδοχείο Tatin, λίγα χιλιόμετρα νότια του Παρισιού. Παραδοσιακά, η τάρτα αυτή γίνεται με μήλα, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και άλλους συνδυασμούς φρούτων όπως αχλάδια που είναι και η συγκεκριμένη συνταγή ή ροδάκινα. Δεν υπάρχει καλύτερο γλυκό!

Από Ρεμί, 23 Μάιος 2022

Μια νόστιμη επιλογή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Απολαυστικά σφολιατίνια με φιλέτο μοσχάρι. Ιδανικά για καλέσματα και γιορτινά τραπέζια. Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!

Από Ρεμί, 1 Σεπ 2020

Μια ωραία συνταγή για να φιλέψετε την οικογένεια και τους φίλους σας. Αλμυρή τάρτα με κοτόπουλο και μανιτάρια. Εύκολη και πάνω από όλα πεντανόστιμη. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Από eleni, 14 Ιαν 2019

Τα αχλάδια είναι θεσπέσιο φρούτο, αλλά υπάρχουν άπειρες συνταγές για να κάνουμε και πολύ ωραία γλυκά με αχλάδι. Στην παρακάτω συνταγή φτιάχνουμε αχλάδια σε πουγκιά σφολιάτας και τα γεμίζουμε με κρέμα βούτυρου και σταφίδας! Το αποτέλεσμα; Απλά εκπληκτικό! Ότι πρέπει για επιδόρπιο ή να συνοδεύσετε τον απογευματινό καφέ σας.

Οι νέες συνταγές μας