Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.
1 κ.γλ. θυμάρι
Η πιο γνωστή εκδοχή του στρούντελ έχει ως βάση τα μήλα. Αυτή η συνταγή όμως παρουσιάζει μια πιο αλμυρή παραλλαγή με μανιτάρια και κοτόπουλο. Ιδανικό για να το σερβίρετε ως ορεκτικό στο τραπέζι σας.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πασχαλινά κουλουράκια
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης