Η συνταγή είναι τσεχική και σλοβακική στην προέλευση. Είναι ωστόσο γνωστή και αρεστή σε όλη την κεντρική, δυτική και ανατολική Ευρώπη. Το «γκούλας» είναι ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και πεντανόστιμο, αλλά ελαφρώς πικάντικο, οπότε, υπάρχει ενδεχόμενο να μην αρέσει σε μικρά παιδιά ή σε οπαδούς των ανάλαφρων γεύσεων. Αξίζει, πάντως, να δοκιμάσετε να το μαγειρέψετε. Έστω και ως πείραμα, ή απλά, σαν εμπειρία.
1 κομμάτι βοδινό
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πασχαλινά κουλουράκια