H παέγια ή αλλιώς παέλια είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που πρωτοεμφανίστηκε στην Albufera (περιοχή της Valencia) και το όνομα της το οφείλει στο σκεύος που γίνεται. Φτιάχνεται με διάφορους τρόπους και παραλλαγές και είναι πραγματικά πεντανόστιμη. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι με κοτόπουλο, μύδια και γαρίδες. Ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και σε περιόδους νηστείας.
400 γρ. χοιρινό φιλέτο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Τραχανάς σούπα με φέτα
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Αρακάς λαδερός, της γιαγιάς Ελένης
Μπουγιουρντί Σαλονικιώτικο, ο πιο νόστιμος μεζές!