Ας αποχαιρετήσουμε το χειμώνα με μια συνταγή άκρως θρεπτική και πενατόστιμη. Σούπα βελουτέ με σελινόριζα και γιαούρτι. Ιδανική για χορτοφάγους και όχι μόνο. Δοκιμάστε την!
5 λίτ. νερό
Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο. Στο αλατόνερο κρέας της γίνεται πιο νόστιμο, ζουμερό και επίσης μαγειρεύεται και πιο γρήγορα. Αν θέλουμε για έξτρα νοστιμιά, προσθέτουμε τα αρώματα και τα μπαχαρικά. Η συνταγή είναι για 5 λίτρα, αρκετά για μια γαλοπούλα 6-7 κιλών.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Σουτζουκάκια Σμυρναίικα, της μαμάς Κατερίνας
Μπριάμ φούρνου της γιαγιάς, πεντανόστιμη συνταγή
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Πασχαλινά κουλουράκια