Ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι η αποθέωση της απλότητας, αλλά και παράδειγμα ότι με άπλα και συνηθισμένα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τόσο ιδιαίτερο και νόστιμο στην γεύση. Ως γνωστόν, ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του την 25 Μαρτίου, αλλά οι Έλληνες τρώμε αυτό το πιάτο και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η συνταγή είναι πολύ απλή. Είπα ότι θα γλύφετε τα δάκτυλα σας;
6 σκελίδες σκόρδο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Πασχαλινά κουλουράκια
Κωκ σπιτικά, τα πιο ωραία που έχετε φάει!
Παγωτό με γεύση πεπόνι, υπέροχα δροσιστικό!
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά