Οι κολοκυθοανθοί είναι τα άνθη των κολοκυθιών. Τους βρίσκουμε σε λαϊκές, μανάβικα κλπ όταν είναι η εποχή τους. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας τους λένε και κολοκυθολούλουδα ή κολοκυθοκορφάδες και φυσικά υπάρχουν δεκάδες συνταγές για να τους μαγειρέψετε. Εδώ θα δούμε μια συνταγή για γεμιστούς κολοκυθοανθούς με αυγό και φέτα, σκέτη μούρλια. Προσοχή: Διαλέγουμε κολοκύθια με όσο μεγαλύτερο άνθος μπορούμε.
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη (για το χυλό)
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Ρεβίθια σούπα, λεμονάτα και μυρωδάτα
Κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πασχαλινά κουλουράκια
Φανουρόπιτα, με 9 υλικά
Μπεσαμέλ αυτή είναι η Ωραιότερη Κρέμα που Έχετε Δοκιμάσει
Αρνάκι Tajine με κρεμμύδια και χουρμάδες, η συνταγή από το Μαρόκο!