Ο τηγανιτός μπακαλιάρος με σκορδαλιά είναι η αποθέωση της απλότητας, αλλά και παράδειγμα ότι με άπλα και συνηθισμένα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε κάτι τόσο ιδιαίτερο και νόστιμο στην γεύση. Ως γνωστόν, ο μπακαλιάρος έχει την τιμητική του την 25 Μαρτίου, αλλά οι Έλληνες τρώμε αυτό το πιάτο και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η συνταγή είναι πολύ απλή. Είπα ότι θα γλύφετε τα δάκτυλα σας;
¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Κρεατόπιτα, η συνταγή της γιαγιάς μας!
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;
Γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού, όπως το έφτιαχνε η γιαγιά
Ταραμοσαλάτα
Σπαγγέτι με καπνιστό σολομό
Λεμονοπιτα (Lemon pie)
Σάλτσα γλυκιά και ανάλαφρη
Ριζότο με κοτόπουλο
Καριόκες σπιτικές, γλυκιές σαν της γιαγιάς