Υλικά Συνταγής
Θα δούμε μια απλή και γρήγορη συνταγή για ατομικές πίτσες που θα λατρέψουν τα παιδάκια!
Αρχικά, ξεπαγώνουμε τα σφολιατάκια. Μετά τρίβουμε την ντομάτα και τη στραγγίζουμε.
Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί, και τοποθετούμε τα σφολιατάκια το ένα δίπλα στο άλλο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το ελαιόλαδο, το βασιλικό και αλατοπίπερο, μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Στη συνέχεια, αλείφουμε τα σφολιατάκια με το μείγμα της ντομάτας και βάζουμε από πάνω τα κομματάκια της γαλοπούλας.
Πασπαλίζουμε με τα κομματάκια του τρικαλινού και βάζουμε τα πιτσάκια μας να ψηθούν μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα παιδικά πιτσάκια είναι έτοιμα! Σερβίρουμε ζεστά και καλή τους όρεξη!