Πιπεριές Φλωρίνης

Βαθμολογία: 
Υλικά συνταγής

Οι πιπεριές Φλωρίνης είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο ανάλαφρα ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολες και γρήγορες στη δημιουργία.

Ανοίγουμε την κάθε πιπεριά κατά μήκος της και καθαρίζουμε το εσωτερικό της από τα σπόρια.
Πλένουμε καλά και τις βάζουμε για ψήσιμο είτε στη σχάρα (αν έχουμε) είτε στο γκριλ. Δεν χρειάζονται πολύ ψήσιμο, μόλις δούμε ότι μαλακώνουνε τις βγάζουμε σε ένα πιάτο. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε λίγο αλάτι και όσο λεμόνι θέλουμε και σερβίρουμε.

Κατηγοριοποίηση συνταγής
Κατηγορία συνταγής: 
Χρόνος προετοιμασίας: 
10 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Μοιραστείτε το!


Βρείτε τις συνταγές μας παντού