Η συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Μουστοκούλουρα, σπιτικά και αφράτα! Τραγανά, μυρωδάτα και ιδανικά για όλες τις ώρες. Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!
Μούστος
Η μουσταλευριά γίνεται το Σεπτέμβρη, το μήνα που πατιούνται τα σταφύλια, για να γίνει το κρασί. Ο μούστος, είναι αγίνωτο κρασί, ο αζύμωτος δηλαδή χυμός των σταφυλιών. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή. Θα σας προσφέρει μια μοναδική γεύση και βελούδινη υφή.
Το φθινόπωρο, αγοράζουμε μούστο και φτιάχνουμε μουστοκούλουρα, μουσταλευριά και πετιμέζι. Αυτή εδώ είναι η συνταγή μου για αφράτα μουστοκούλουρα.
Μια εύκολη συνταγή για μουσταλευριά είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο. Όλο και από κάπου θα μπορείτε να βρείτε λίγο μούστο...
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Πασχαλινά κουλουράκια
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Μπάμιες στο φούρνο, της γιαγιάς Ελένης
Σούπα ποντιακή με σαλιγκάρια
Σάββατο του Λαζάρου: Τα λαζαράκια, τα ήθη και τα έθιμα
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!