Μούστος

Από Ρεμί, 8 Αυγ 2023

Η συνταγή που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Μουστοκούλουρα, σπιτικά και αφράτα! Τραγανά, μυρωδάτα και ιδανικά για όλες τις ώρες. Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Από Ρεμί, 29 Μάιος 2020

Η μουσταλευριά γίνεται το Σεπτέμβρη, το μήνα που πατιούνται τα σταφύλια, για να γίνει το κρασί. Ο μούστος, είναι αγίνωτο κρασί, ο αζύμωτος δηλαδή χυμός των σταφυλιών. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή. Θα σας προσφέρει μια μοναδική γεύση και βελούδινη υφή.

Από eleni, 29 Σεπ 2009

Το φθινόπωρο, αγοράζουμε μούστο και φτιάχνουμε μουστοκούλουρα, μουσταλευριά και πετιμέζι. Αυτή εδώ είναι η συνταγή μου για αφράτα μουστοκούλουρα.

Από mama-katerina, 21 Σεπ 2009

Μια εύκολη συνταγή για μουσταλευριά είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο. Όλο και από κάπου θα μπορείτε να βρείτε λίγο μούστο...

Οι νέες συνταγές μας