Μούστος

Από Ρεμί, 29 Μάιος, 2020

Η μουσταλευριά γίνεται το Σεπτέμβρη, το μήνα που πατιούνται τα σταφύλια, για να γίνει το κρασί. Ο μούστος, είναι αγίνωτο κρασί, ο αζύμωτος δηλαδή χυμός των σταφυλιών. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την συνταγή. Θα σας προσφέρει μια μοναδική γεύση και βελούδινη υφή.

Από eleni, 29 Σεπτέμβριος, 2009

Το φθινόπωρο, αγοράζουμε μούστο και φτιάχνουμε μουστοκούλουρα, μουσταλευριά και πετιμέζι. Αυτή εδώ είναι η συνταγή μου για αφράτα μουστοκούλουρα.

Από mama-katerina, 21 Σεπτέμβριος, 2009

Μια εύκολη συνταγή για μουσταλευριά είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο. Όλο και από κάπου θα μπορείτε να βρείτε λίγο μούστο...

Οι νέες συνταγές μας