
Διαβάστε χρήσιμα άρθρα σχετικά με τη διατροφή και τη μαγειρική από το ιστολόγιο μας.
Διαβάστε χρήσιμα άρθρα σχετικά με τη διατροφή και τη μαγειρική από το ιστολόγιο μας.
Σύμφωνα με μια μελέτη στο ιατρικό περιοδικό BMC Medicine, η πράσινη μεσογειακή διατροφή (MED) μειώνει σημαντικά το σπλαχνικό λίπος και μάλιστα δύο φορές περισσότερο από τη μεσογειακή διατροφή. Ο σπλαχνικός λιπώδης ιστός, ένας τύπος λίπους γύρω από τα εσωτερικά όργανα, είναι πολύ πιο επικίνδυνος από την περιφέρεια γύρω από τη μέση μας.
Σε μια εποχή που η ζάχαρη θεωρείται ο νούμερο ένα εχθρός, τα τρόφιμα και οι λιχουδιές χωρίς ζάχαρη, που γλυκαίνονται με πρόσθετα χαμηλών θερμίδων, υπόσχονται γλυκύτητα χωρίς ενοχές. Πόσο αβλαβή είναι όμως αυτά τα τεχνητά γλυκαντικά;
Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε τα 50 πιο δημοφιλή, και διάσημα σε όλον τον κόσμο, πιάτα της ελληνικής κουζίνας καθώς και ποτά που οι ξένοι έχουν συνδυάσει με την Ελλάδα!
Μάθετε τα μυστικά για να πετυχαίνετε τις βραστές πατάτες, να κρατάνε το σχήμα τους και να έχουν την κηρώδη υφή που τόσο θέλουμε!
Η κατανάλωση φαγητού είναι βασική ανάγκη του ανθρώπου για να μπορέσει να ζήσει.
Όταν σκεφτόμαστε την Ιταλία, τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι η αναγεννησιακή τέχνη, η αρχαία Ρώμη με το Κολοσσαίο, αλλά φυσικά και η πίτσα, ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα στον κόσμο. Από που ξεκίνησε όμως το λαχταριστό αυτό γεύμα και πως έφτασε στη σημερινή του μορφή;
Το τελευταίο food trend έχει άρωμα Ιταλίας και Ελλάδας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλες επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων επηρεάστηκαν λόγω της πανδημίας του Covid-19.