Οι πιο εύκολες συνταγές για γρήγορο φαγητό

Αν και οι περίπλοκες συνταγές έχουν πάντα ένα ενδιαφέρον παραπάνω, οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής τις περισσότερες φορές μας κάνουν να αναζητούμε γρήγορες και εύκολες λύσεις στο φαγητό μας. Είτε για να ετοιμάσουμε το πρωινό μας, ή το δικό μας γεύμα για την δουλειά, ή γιατί πολύ απλά δεν έχουμε διάθεση να περάσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, υπάρχουν αυτές οι συνταγές, που ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα λύνοντας μας τα χέρια. Γιατί πέρα από το γεγονός ότι μας εξοικονομούν χρόνο, αφού τα υλικά τους υπάρχουν συνήθως στο ψυγείο και τα ντουλάπια μας, μπορούμε να κάνουμε διάφορες παραλλαγές αντικαθιστώντας ή παραλείποντας κάποια από τα συστατικά με άλλα σχετικά, φτιάχνοντας «στο λεπτό» μοναδικές νοστιμιές!

Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε 10 από τις πιο εύκολες συνταγές για να γίνει η μαγειρική σας καθημερινότητα απλή και πάνω από όλα πεντανόστιμη:

Μακαρονοσαλάτα, ένα δροσερό πιάτο!

Η συνταγή για μια υπέροχη σαλάτα που σερβίρετε κρύα και μπορεί να σταθεί σε κάθε τραπέζι, επίσημο ή μη! Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτή την δροσερή μακαρονοσαλάτα και θα μας θυμηθείτε. Εύκολη, γρήγορη και θρεπτική. Διατηρείται στο ψυγείο σε σκεύος κλεισμένο αεροστεγώς για 2-3 ημέρες σε άριστη κατάσταση!

Ομελέτα με πατάτες, η συνταγή από την Ισπανία

Η πιο εύκολη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Ομελέτα με πατάτες, η συνταγή από την Ισπανία. Γρήγορη, με υλικά που έχετε στο σπίτι. Ό,τι πρέπει για ένα μεσημεριανό γεύμα. Δοκιμάστε την!

Μακαρόνια με σπέσιαλ σάλτσα ντομάτας, σούπερ νοστιμιά!

Mια συνταγή για ζυμαρικά όπου θα σας εντυπωσιάσει η σάλτσα. Μακαρόνια με «πειραγμένη» σάλτσα ντομάτας. Ένα φαγητό που μπορείτε να το απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εύκολο και γρήγορο και το φτιάχνετε με ό,τι ζυμαρικά προτιμάτε. Δοκιμάστε το, αυτή η σάλτσα είναι η απόλυτη νοστιμιά!

Στραπατσάδα με φρέσκα αυγά και ώριμες ντομάτες

Η στραπατσάδα είναι ένα από τα πολύ απλά πιάτα της ελληνικής κουζίνας (και όχι μόνο). Πρόκειται για το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό. Σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος την αποκαλούν «καγιανά». Αυτή εδώ είναι μια πολύ εύκολη συνταγή για γευστική στραπατσάδα με πολύ ώριμες ντομάτες.

Ριζότο με γαρίδες και σάλτσα, απλά απολαυστικό

Μια συνταγή για ένα φαγητό που θα σας εντυπωσιάσει. Απολαυστικό ριζότο με γαρίδες και σάλτσα. Ιδανικό για τη Σαρακοστή και όχι μόνο. Φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!

Κις απλό και γρήγορο!

Αν ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για βραδινό ή και μεσημεριανό, φτιάξτε οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο κις. Τρώγεται όλες τις ώρες, ζεστό ή και κρύο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Μπιφτέκια μυρωδάτα, η βασική συνταγή για καλοφαγάδες!

Θέλετε να φτιάξετε γευστικά μπιφτέκια στο φούρνο ή στο τηγάνι για να τα φάτε με πατατούλες ή σε στυλ burger; Δείτε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε.

Μπούτια κοτόπουλου με πατάτες, πικάντικά και πεντανόστιμα!

Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μπούτια κοτόπουλου με πατάτες, πικάντικα και πεντανόστιμα! Ένα ιδανικό φαγητό για το καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι.  Συνοδέψτε το με μια ωραία σαλατούλα και λίγη φέτα!

Μπισκότα μερέντας, πανεύκολα με 3 υλικά!

Η συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μπισκότα μερέντας. Πανεύκολα με 3 υλικά! Σε λιγότερο από 1 ώρα και για κάθε έκτακτη ή μη περίσταση. Λαχταριστά και πεντανόστιμα!

Πατάτες Βομβάης, γεύση από την Ινδία

Μια συνταγή, για ένα εξαιρετικό πιάτο. Πεντανόστιμες πατάτες Βομβάης. Ένα πιάτο που εφευρέθηκε από τα Ινδικά εστιατόρια. Τώρα έρχεται και στο σπίτι σας. Ότι πρέπει για ένα τραπέζι με δυνατές γεύσεις.

Οι νέες συνταγές μας