Υλικά Συνταγής
Πλένουμε την ρόκα και την στραγγίζουμε καλά. Την βάζουμε σε ένα μεγάλο μπόλ και προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα ή τα ντοματίνια.Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε λίγο ξύδι μπαλσάμικο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κουκουνάρι και στο τέλος την τριμμένη παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε καλά.
Εάν θέλουμε στολίζουμε το πιάτο με λεπτές φέτες παρμεζάνας
Σερβίρουμε την ρόκα -παρμεζάνα.
Μπορείτε αν θέλετε να
ouaou