Υλικά Συνταγής
Αυτή είναι μια φοιτητική συνταγή: Τριβελάκι ναπολιτάνα. Ενα φαγητό που μαγειρεύεται πανεύκολα και γρήγορα.
Βράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι.
Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για περίπου 10' & έπειτα σουρώνετε.
Στην κατσαρόλα που ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά ρίχνετε 1 βαζάκι σάλτσα ναπολιτάνα της barilla & ανακατεύετε για 5'.
Έπειτα ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο & ανακατεύετε για άλλα 5'.
Σερβίρετε το τριβελάκι & ρίχνετε από πάνω όσο κεφαλοτύρι (ή όποιο άλλο τυρί) θέλετε.
*Καλή σας όρεξη !*