Τριβελάκι ναπολιτάνα για φοιτητές

Από libejohn, 26 Ιανουάριος, 2013
Μερίδες

Αυτή είναι μια φοιτητική συνταγή: Τριβελάκι ναπολιτάνα. Ενα φαγητό που μαγειρεύεται πανεύκολα και γρήγορα.

Βράζετε μισή κατσαρόλα με νερό & ρίχνετε μισή κουταλιά της σούπας αλάτι.

Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνετε το τριβελάκι (βίδες). Βράζετε για περίπου 10' & έπειτα σουρώνετε.

Στην κατσαρόλα που ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά ρίχνετε 1 βαζάκι σάλτσα ναπολιτάνα της barilla & ανακατεύετε για 5'.

Έπειτα ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο & ανακατεύετε για άλλα 5'.

Σερβίρετε το τριβελάκι & ρίχνετε από πάνω όσο κεφαλοτύρι (ή όποιο άλλο τυρί) θέλετε.
*Καλή σας όρεξη !*

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.5 (20 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας