Η συνταγή που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα υπέροχα κολοκυθομπούρεκα και θα μας θυμηθείτε. Γλυκά η αλμυρά είναι εξίσου πεντανόστιμα. Απολαύστε τα κάθε ώρα της ημέρας!
1 κ.γλ. δεντρολίβανο
Το Osso Buco, που στα Ιταλικά σημαίνει «κόκκαλο με τρύπα» είναι σπεσιαλιτέ της Λομβαρδίας, αποτελούμενο από κοκκινιστό μοσχαρίσιο μπούτι με λαχανικά, λευκό κρασί και ζωμό. Χρειάζεται λίγο κόπο αλλά η γεύση του θα σας ανταμείψει. Απλά μοναδικό!
Με αυτή τη συνταγή θα γλύφετε τα δάχτυλα σας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το πεντανόστιμο μοσχάρι εξοχής με βότανα και κρασί. Τρυφερό και γευστικότατο. Συνοδεύεται τέλεια με ρύζι ή πατάτες.
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Πασχαλινά κουλουράκια
Νηστίσιμη τονοσαλάτα
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Μυδοπίλαφο, η κλασική συνταγή του ουζερί!
Γαρίδες βραστές, μια γρήγορη νοστιμιά!
Πασχαλινά αυγά με χρώμα ζαχαροπλαστικής!
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μανιταρόσουπα, η πεντανόστιμη γαλλική συνταγή!